از باتری های قلمی و سکه ای گرفته تا باتری یو جای پا اس، باتری لیفتراک و. با استعمال از سامانه خانه باتری، سودا باتری خویشتن را به آسانی و با چند کلیک ارتکاب دهید. شما می توانید با استفاده از منوی وب سایت، نسبت به گزینش و مقایسه گوناگون باتری اقدام کنید. دسته بندی های باتری ها براساس سایز باتری، موارد مصرف باتری، جنس باتری و برندهای آن (عرضه کنندگان) است.اجزای تشکیل دهنده باتری قلمی چیست؟

همراه با صعود تکنولوژی و پیدایش ابزار الکترونیکی جدید، نیاز بوسیله منابع کارمایه در اندازه های مختلف بسیار احساس شد؛ بوسیله همین منظور دانشمندان و مهندسان اقدام به پیدایش منبعی کوچک از انرژی کردند و شهرت آن را باتری نهادند.

در سال های اولیه ی تولید، برای باتری اندازه ی مشخصی تعیین نشده وجود و هر کدام درون اندازه ی سلیقه تولیدکننده بوسیله تولید می رسید تا اینکه سازمان ملی استاندارد امریکا اقدام به دسته بندی سایز باتری ها کرد.

این دسته بندی بوسیله صورتی که تو ایران شناخته می شود با شهرت های باتری قلمی، باتری نیمه قلمی، باتری کتابی و. است. درون این مقاله ساختمان باتری نگاهی نکته سنج نمدار و علمی بوسیله ساختار درونی باتری قلمی می اندازیم و با درون این تن کوچک تکنولوژی بیشتر آشنا شویم.                                                           جدول مشخصات باتری های قلمی (AA) متداوینک-کربن

(ZnC) آلکالاینلیتیوم

(Li-FeS2)لیتیوم-آیون

(Li-ion)نیکل کادمیوم

(NiCd)نیکل-هیدرید ف

(NiMH)ولتاژ نامی1.5 V1.5 V1.5 V3.6-3.7 V1.2 V1.2 Vظرفیت در شرایط روند ثابت ۵۰ میلی آمپر400–1700 mAh1800–2600 mAh2700–3400 mAh600-800 mAh600–1000 mAh600–2850 mAhحداکثر انرژی در ولتاژ نامی و جریان ۵۰ میلی آمپر2.55 Wh3.90 Wh5.10 Wh2.88-2.96 Wh1.20 Wh3.42 Whقابلیت شارژنداردبعضی مدل هانداردداردداردداردباتری چیست؟

باتری ها درواقع منابع کوچکی از انرژی الکتریکی هستند که داخل مقیاس ها و نوع های مختلف با ظرفیت های متفاوت به تولید می رسند.

باتری قلمی درون دو مدل قابل شارژ و غیرقابل شارژ موجودند. باستانی ترین جنس باتری های غیرقابل شارژ که تو دسته ی باتری خشک صبر می گیرد باتری روی کربن است.باتری روی- کربن:

این باتری قلمی که بیش از ۱۰۰ سال قدمت تولید دارد درون دسته ی باتری های خشک قرار می گیرد. اما باتری خشک چیست و چه ساختاری دارد؟

باتری های بی آب باتری هایی غرقابل شارژ هستند که پس از تخلیه ی قطب سلبی آن دیگر قادر بوسیله تولید انرژی نیستند.

باتری روی کربن دارای قد ای فی از نوع روی است و داخل آن را خمیر آمونیوم کلرید یا زینک کلرید تشکیل می دهد. این خمیر همان الکترولیت باتری است. قسمت کربن این باتری داخل تماس با الکترولیت است چرا که فات رایج در مناسبت با خمیر نمکی بوسیله سرعت خورده می شوند.

این باتری قلمی در دمای فراز از فقره می افتد و دیگر نمی تواند انرژی تولید کند ولی می توان این باتری را منجمد کرد و زمانی که می خواهید از آن استفاده کنید با رساندن دمای آن به دمای اتاق از آن استفاده کنید.

دقت کنید که این باتری را نمی استعداد مدت زمانی کامل نگه داری کرد چرا که خمیر نمکی با اندام ی روی این باتری نفوذ کردن می دهد و جهت کاهش کلفتی تن می شود و رفته رفته از بین می رود. این باتری برای محیط زیست خطرناک است و نباید همراه با سایر ضایعات دفع شود. در کشورهای پیشرفته همچون ژاپن استاندارد مصرف این باتری به ۶ درصد می رسد درون حالی که به طور کلی تو جهان از این باتری ۲۰ درصد استفاده می شود.باتری آلکالاین:

این نوع باتری سنخ دیگری از باتری های خشک است که کارمایه خود را از خاصیت بین روی و دی اکسید منگنز بوسیله مشت می آورد.

این باتری قلیایی نسبت بوسیله باتری روی کربن چگالی تا ۵ برابر بیشتر و عمر کتابخانه ی طولانی تر دارد. شمای کلی این باتری را می توانید در ادامه مشاهده کنید:



دقت کنید که باتری آلکالاین نوع برازنده شارژ نیز دارد ولی مقیاس گفته شده در اوج از نوع غیرقابل شارژ آن است. جالب است بدانید که ظرفیت باتری الکالاین بوسیله جریان گذرا از آن بستگی دارد که هرچه این جریان بیشتر باشد ظرفیت باتری کاهش می یابد (که این جریان نااستوار به دستگاهی که از باتری تغذیه می کند ربط دارد).

می استعداد گفت باتری آلکالاین مد ترین جنس باتری درون جهان هستند که زیرا که فاقد جیوه هستند برای سرشت مضر نبوده و می توان آن ها را با سایر تلفات دفع کرد. با این حال بهتر است آن ها را بازیافت کرد.باتری لیتیومی:

باتری های لیتیومی نوع غیرقال شارژ باتری قلمی هستند که عمر قفسه ی بالایی دارند. این باتری ها از لیتیوم بخاطر آند و از دی اکسید منگنز بخاطر کاتد بهره می برند.

ظرفیت این سنخ باتری قلمی سه موافق بیشتر از باتری الکالاین است. این باتری به برهان ظرفیت بالاتر و عبور جریان بیشتر بخاطر مایه هایی که اغلب از باتری الکالاین استفاده می کنند بسیار مفت است و موجب می شود تا کارایی دستگاه بیشتر شود، ولی از این باتری ها برای دستگاه های قدیمی نمدار که از باتری روی کربن بهره می برند استعمال نکنید. نیز یکدلی کوتاه بخاطر این باتری بسیار خطرناک است و گرم شدن بیش از حد آن می تواند منجر بوسیله ترکیدن باتری شود.باتری قلمی قابل شارژ:

ساختار باتری قلمی شارژی بوسیله این صورت است که الکترود مثبت موجود تو این باتری می تواند لبریز شود و الکترون بگیرد و الکترود منفی کاهش یابد؛ به این ترتیب باتری شارژ می شود و می قابلیت مکرر از آن استفاده کرد. از جمله معروف ترین باتری قلمی های قابل شارژ به مقیاس های زیر می توان رمز کرد:باتری نیکل کادمیوم:

باتری نیکل کادمیوم که از نسخه های اولیه ی باتری قلمی شارژی هستند امروزه منسوخ شده اند و کسی دیگر از آن ها خریداری نمی بطی ء.

این باتری ها به دلیل ولتاژ پایینی که دارند عملکرد ضعیفی از خویشتن نشان می دهند. باتری نیکل هیدرید جایگزین مناسبی برای این باتری ها هستند.باتری نیکل هیدرید:

این مدل باتری که با جناب خود تو بازار، باتری نیکل کادمیوم را از گردونه رقابت حذف کردند ظرفیتی بالغ بر ۳برابر ظرفیت نیکل کادمیوم دارند و غیرسمی هستند.

همانطور که گفتیم، هرچه مسئله عبوری از باتری الکالاین بیشتر باشد ظرفیت آن کاهش می یابد. علت این امر وجود مقاومت درونی بالای این باتری است در حالی که این مقاومت درونی درون باتری نیکل هیدرید ف م کم است و لذا با اضافه جریان، کرفیت آن کاهش نمی یابد و می نبوغ عملکرد بهتری را از آن تماشایی بود.ساختار درونی باتری نیکل هیدرید ف:

باتری آلکالاین شارژی:

این باتری که به اصطلاح RAM گفته می شود ظرفیتی کبیر به خشکی امدن دو سوم طرفیت الکالاین غیرشارژی دارند و مقدار دشارژ آن ها از نیکل هیدرید کم است اما امروزه به برهان اینکه نرخ دشارژ باتری نیکل هیدرید ف کاهش یافته است دیگر کم کسی الکالاین شارژی را خریداری می کند.

این باتری را می توان تا پایان عمر کاری آن حداکثر ۲۰ وعده شارژ کرد که داخل مقایسه با سایر باتری های شارژی این بها بسیار پایین است.باتری لیتیوم آیون:

باتری لیتیوم آیون در ابعاد استاندارد باتری قلمی تولید نمی شوند و ابعاد بزرگتری دارند و بیشتر به عنوان باتری بخاطر لپ تاپ ها، دوربین دیجیتال و. مورد استفاده راحتی می گیرند. ولتاژ این باتری نسبت به سایر باتری قلمی ها بیشتر است.بیشتر بخوانید:سوپرایزی در اسلوب است! شگفتانه یلدای جیبانو را از مشت ندهیداز یلدا تا کریسمس با مهمانی تنزل های بادی اسپینردانلود تاریخچه و ابتیاع و فروش انواع تاریخ با ای بوکناهارتایم، تمامیت ترین سامانه توصیه غذای شرکتیوجه تمایز با حرارت ترکی تو فست فود زیتون

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : باتری ,قلمی ,بوسیله ,نیکل ,شارژ ,کربن ,باتری قلمی ,باتری نیکل ,نیکل هیدرید ,نیکل کادمیوم ,باتری الکالاین ,ساختار درونی باتری ,اجزای تشکیل دهنده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کلینیک شنوایی سنجی گلبن طبیعت مبلمان اداری و خانگی تاپ چیدمان رزاقی شرکت پرشیادر Mark کسب درآمد از اینترنت خرید فروش میگو خاطرات من سرکی به ویرونه های دلم آموزش و دانلود مانگا MANGA